Salut, numele meu este Marius Niculae, fotograf profesionist din anul 2005. Pentru mine fotografia a debutat ca un hobby, in timp insa totul s-a transformat intr-o adevarata pasiune. Am participat la multe cursuri de formare si perfectionare precum “Yervant” sau “Jerry Ghionis” si am castigat premii semnificative. Astfel am descoperit bucuria si placerea de a lucra cu oamenii.

De curand am lansat un serviciu foto nou dedicat fotografiei comerciale. Fotografiile sunt realizate in studioul nostru din Strada Ernest Juvara, nr 14, etaj 2, sector 6, Bucuresti sau la locatia clientului folosind aparatura si echipamente specializate.

Ne adresam proprietarilor de magazine sau celor care vand online pe Amazon, eMag sau eBay si doresc sa isi prezinte produsele prin fotografii realizate in mod profesional.

Fotografia de produs joaca un rol important in marketing-ul digital. Fotografiile de calitate atrag atentia cumparatorului si il ajuta sa ia o decizie asupra unui produs atunci cand face cumparaturi online. Fotografia comerciala, prin calitatea oferita te ajuta sa iti cresti conversiile produselor tale si sa reduci numarul returilor.

fotografia comerciala bucuresti

Fotografie de produs in studio sau in locatia clientului